Gastgezinnen & Accommodaties

Tijdens het Pinksterweekend van 14 tot en met 16 mei 2016 komen verschillende buitenlandse korpsen naar onze wedstrijden. Een aantal korpsen zal tijdens de Mars- en Showwedstrijden in Hamont-Achelse accommodaties verblijven en andere verblijven bij gastgezinnen.

Gastgezinnen

Als organisatie sparen we kosten noch moeite om hoogstaande buitenlandse korpsen naar de wedstrijden te halen. Voor deze muzikanten zoeken we een aantal gastgezinnen. We verwachten van elk gastgezin dat zij hun gasten kost en inwoon geven tijdens hun verblijf in Hamont.

Als gastgezin wordt u natuurlijk van harte uitgenodigd op onze traditionele en sfeervolle verbroederingsavond op zondagavond.

Oostenrijkse gasten in 2016

Voor de komende pinksterdagen zijn we op zoek naar gastgezinnen voor de muzikanten en bestuursleden van onze Italiaanse gasten van de Musikkapelle Villnöss (Duitstalig) en van de Musikkapelle Geisberger Gilgenberg-Schwand uit Oostenrijk. Beide korpsen komen voor de eerste maal naar onze Mars- en Showwedstrijden.

  • Musikkapelle Geisberger Gilgenberg-Schwan komt aan op zaterdag 14 mei, rond 9u 's morgens en vertrekt op maandag 16 mei na de proclamatie. Zij komen met ongeveer 50 personen.

Hebt u interesse en een slaapplaats voor twee of meer Duitstalige gasten tijdens het pinksterweekend, neem dan zeker contact op met Jelle Rijcken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Accomodaties

Voor de korpsen die wensen te overnachten in de buurt van Hamont hebben we een lijst met mogelijke verblijfsplaatsen samengesteld: accommodaties (pdf).